Kraj nastavne godine

Došli smo i do kraja nastavne godine.

Naš Vrtograd ove je godine donio puno prekrasnih plodova. Za sve su uvelike zaslužni učenici i učitelji koji su posadili razne biljke te koji su zatim pazili i održavali te biljke i cijeli Vrtograd, zaposlenici škole i ravnateljica škole sa svojom podrškom i pomoći te roditelji naših učenika koji su nam pomagali raznim nabavkama za naš vrt. U školskome vrtu učenici mogu puno toga naučiti. Može se naučiti puno o sadnji biljaka, o rastu i razvoju biljaka, životnim uvjetima koji su potrebni biljkama za pravilan rast i razvoj te kasnije davanje plodova. Puno se može naučiti o samom životu biljke. Učenici kroz školski vrt uče sve ono što su u teoriji naučili na nastavi Prirode i društva te sva naučena znanja zatim primjenjuju u vrtu. Osim naučenih znanja, osnažuje se zajednička suradnja te se razvijaju i učvršćuju prijateljstva.

Vrtograd je ove godine donio puno prekrasnih plodova: zelene salate, rukole, mladog luka, ribiza, maline, tikvica i mnogih drugih. Sve posađene biljke odlično su rasle i razvijale se, poput kukuruza, graha i svih gore navedenih.

Dragi učenici, odmorite se preko ljetnih praznika, a zatim, kada se vratimo u školu, vratit ćemo se i radu u vrtu, koji nas sve željno iščekuje!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

Napravite svoju stranicu s WordPress.com
Započnite
%d blogeri kao ovaj: